Diensten

Naast de uitvoering van het transport, leveren wij uiteraard ook diensten die onze klanten verder kunnen ondersteunen bij de afhandeling van hun goederenstroom. Wanneer onze klanten bepaalde wensen hebben om onze dienstverlening te optimaliseren of een vraag hebben die verder gaat dan wat wij bieden, ook dan denken en werken wij graag mee aan mogelijke oplossingen. 

Stadsdistributie

Wij snappen het belang van een goede dienstverlening, daarom zet Altena Express net dat stapje extra om overal in Utrecht te kunnen leveren. Heeft u pallets met een hoog gewicht of items met aanzienlijke afmetingen? Ook dit kunt u door Altena Express laten vervoeren. Wij zetten ons elke dag weer in om de winkeliers, bewoners en bezoekers van Utrecht te voorzien van hun goederen

Vragen over stadsdistributie?

Flexibele warehouse oplossingen.

Warehousing

Heeft u ruimte nodig voor de opslag van uw goederen, ook hier kan Altena Express u bij helpen. In ons warehouse kunnen wij uw goederen opslaan, verzendklaar maken en leveren op elk gewenst moment.

Value Added Logistics

U heeft er vast wel eens mee te maken gehad, u krijgt een grote order binnen die in korte tijd geleverd dient te worden of producten zijn niet naar wens verpakt. Helaas heeft u zelf niet de tijd, energie of middelen om hiervoor te zorgen. Maakt u zich geen zorgen, Altena Express is hiervoor uw oplossing. Uw producten kunnen door ons worden ingepakt, opnieuw worden verpakt, voorzien worden van labels en bestickering en natuurlijk worden bezorgd.

Hoe kunnen wij waarde toevoegen?

24-uurs oplossingen.

 

24-uurs Pallet & Pakket distributie

Door onze samenwerking met het TransMission netwerk kunnen wij uw pakketten en pallets binnen 24 uur binnen de Benelux leveren bij uw klanten.

Nachtdistributie

Terwijl u geniet van een welverdiende nachtrust, gaan wij voor u op pad. De goederen die u de volgende dag nodig heeft kunnen wij ’s nachts afleveren. Met behulp van sleutels of beveiligingscodes kan onze chauffeur toegang krijgen tot uw bedrijfspand waardoor er niemand aanwezig hoeft te zijn. Onze chauffeur kan uw goederen op de aangewezen plek neerzetten en neemt indien nodig direct retourzendingen weer mee.

Distributie ’s nachts?
 

Oplossingen voor laden- en lossen?

Zeecontainers laden- en lossen

Komt er binnenkort een overzeese lading en moet deze container worden gelost? Ook hier kan het team van Altena Express bij helpen. U zorgt voor de aflevering van de container bij ons op locatie aan het dock en wij regelen de rest. Wij kunnen de lading naar uw wens opnieuw verpakken, op pallets stapelen, labelen, insealen, opslaan en vervoeren.