Internationale logistieke afhandeling heeft meer voeten in aarde dan alleen het ophalen van zeecontainers.

Wil je dat wij dit voor jou verzorgen, van laden en lossen tot inklaren en aflevering op bestemming. Samen met een gespecialiseerd team, vormen wij de slimme schakel in jouw supply chain. Efficiënt en doelgericht.

Altena Express, jouw specialist in import/ export

Als je afhankelijk bent van producten die uit het buitenland moeten komen, heb je te maken met internationale logistieke afhandeling. Uitbesteden is vaak het beste, maar hoe en aan wie? Met onze jarenlange ervaring in afhandeling van zeecontainers: laden, lossen, inklaren en aflevering op bestemming, is Altena Express de perfecte logistieke partner om deze uitdaging mee aan te gaan.

Afhandeling douane formaliteiten

Altena Express biedt ondersteuning bij douaneformaliteiten en uitvoer van handels-goederen naar bestemmingen buiten de Europese Unie. Douaneverklaringen, de waarde van het transport, vrijstelling van btw, het invullen van alle benodigde gegevens. Voor uitvoer van alle handelsgoederen naar een bestemming buiten de Europese Unie gelden strenge regels. Hoe fijn is het als u dat uit handen kunt geven in de vertrouwde handen van Altena Express.

Resultaten

  • Tijdige levering van uw producten/ zeecontainers, door goede begeleiding vanuit Altena Express
  • Minimale kosten
  • Minder administratieve romslomp
  • Meer winst
Warehouse logistics is important