Complete logistieke oplossingen

Als je jouw logistieke proces helemaal uit handen wilt geven, ben je ook bij Altena Express aan het juiste adres.

Opslag, overflow, 24-uurs distributie, enzovoorts. Wij nemen desgewenst de regierol in handen. Jouw uitdaging wordt zo de onze. Professioneel en doelgericht denken we mee aan de oplossing die bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelen: Hoe biedt je je klanten de beste service? Wat kunnen wij daarin betekenen. Hierin gaan we verder dan veel van onze concullega’s. Met onze complete logistieke oplossingen kom je heel ver. Altena Express is de snelste weg naar succes!

Focus op je bedrijf in plaats van het logistieke proces

Een ingewikkeld logistiek proces zorgt voor afleiding van je corebusiness. In plaats van bezig te zijn met je bedrijfsdoelen, ben je tijd en geld kwijt om dit in goede banen te leiden. Een geoptimaliseerd logistiek proces is randvoorwaarde om je bedrijf goed te kunnen runnen. Hoe hou je in- en overzicht, zodat je focus strategisch kan liggen in plaats van operationeel. Altena Express zorgt er samen met jou voor dat je supply chain geen afleiding meer is, maar juist van toegevoegde waarde voor je klanten.

Resultaten:

  • Meer in- en overzicht van het logistieke proces
  • Focus op je corebusiness
  • Maximalisatie van je omzet
  • Tevreden klanten
  • Lagere kosten, hogere winstmarges

Meer informatie nodig? Neem contact op

Bel ons

Ons adres

Sophialaan 5B
3542AR Utrecht

Meer oplossingen

Jouw partner in groei

Als je op zoek bent naar een logistieke partner, is het belangrijkste dat je je klanten de service kunt bieden die ze van je verwachten. Service en kwaliteit. Tegelijk wil je de kosten laag houden en winstmarges optimaliseren. Altena Express is een betrouwbare logistieke partner met jarenlange ervaring, die kan helpen om dat te bereiken. Samen maken we een haalbaar en passend plan, afgestemd op jouw onderneming en uitdagingen. Door een flexibele, persoonlijke en professionele aanpak halen we altijd het beste resultaat. Onze missie is om als actieve partner jou te ondersteunen in je groei.

Tevreden klanten trekken nieuwe klandizie en zorgen voor betere winstmarges. Aan elk onderdeel van jouw logistieke keten, voegen wij onze (meer)waarde toe. Samen zorgen we voor een sterke supply chain – die we volledig inrichten volgens jouw wensen. Een sterke supply chain is voorwaarde voor een vloeiend logistiek proces, en zorgt dat jij je kunt focussen op jouw kernactiviteiten.

Onze oplossingen

Benieuwd naar al onze oplossingen?