Pick & Pack

Orderpicken

Een cruciale term en fase in het orderafhandelingsproces is het orderpicken, een integraal onderdeel van onze pick-and-pack-service. Vooral in magazijnen en fulfilmentcentra is de pick-and-pack-service, inclusief orderpicken, van essentieel belang. Bij Altena Express begrijpen we als geen ander het belang van orderpicken en kunnen we jouw bedrijf ondersteunen met onze pick-and-pack-service om het orderpickproces te optimaliseren. Wij streven niet alleen naar efficiëntie, maar ook naar nauwkeurigheid, en we beschikken over de juiste orderpicking-methoden om het proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan als je meer wilt weten over onze pick-and-pack-service.

Wat houdt orderpicken in?

Binnen onze pick-and-pack-service is orderpicken (pick) naast verpakken (pack) een essentieel onderdeel. Orderpicken is het nauwkeurig verzamelen van individuele producten of items uit de beschikbare voorraad in onze magazijnen om zo orders voor klanten samen te stellen. Het doel van orderpicken is om producten efficiënt en nauwkeurig te verzamelen, zodat ze vervolgens kunnen worden verpakt en verzonden naar de klant. Orderpicken speelt een cruciale rol in soepele pick-and-pack fulfilment, vooral in de e-commerce en detailhandel. Het optimaliseren van orderpicken, inclusief het vinden van de juiste orderpicking-methoden, draagt bij aan snellere verzending, lagere operationele kosten en een hogere klanttevredenheid. En dat is precies wat Altena Express met onze pick-and-pack-service voor je kan realiseren.

Waarom kiezen voor de pick-and-pack-service van Altena Express?

Altena Express biedt oplossingen voor bijna al jouw transport- en logistieke uitdagingen en ondersteunt je in alle aspecten van deze processen. Onze pick-and-pack-service en orderpicken zijn geen uitzondering. Wij staan bekend als een organisatie die verantwoordelijkheid neemt en onze klanten voor de volle honderd procent ondersteunt: meedenkend, hulpvaardig en proactief. Logistiek maatwerk is onze specialiteit, en daarom is jouw logistieke proces bij ons in goede handen.

Ondersteuning van a tot z

Als je ervoor kiest om jouw orderpicken door ons te laten optimaliseren, profiteer je van diverse voordelen. Wij beschikken over de juiste orderpicking-methoden, wat garant staat voor snelheid en efficiëntie. Hierdoor kun jij je richten op jouw kernactiviteiten. Daarnaast realiseer je kostenbesparingen door onze schaalvoordelen. Opslag, arbeid en verpakking kunnen we over meerdere klanten verdelen, wat jou operationele zorgen bespaart. Bij Altena Express kun je rekenen op uitstekende ondersteuning van a tot z!

Orderpicking uitbesteden aan Altena Express? Neem contact op!

Wil jij je focussen op je core business en de pick-and-pack-service aan een specialist uitbesteden? Altena Express helpt je graag verder. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of door te mailen naar info@altenaexpress.nl. Of vraag direct een offerte aan via onze website.

Meer informatie nodig? Neem contact op

Bel ons

Ons adres

Sophialaan 5B
3542AR Utrecht

Meer oplossingen

Jouw partner in groei

Als je op zoek bent naar een logistieke partner, is het belangrijkste dat je je klanten de service kunt bieden die ze van je verwachten. Service en kwaliteit. Tegelijk wil je de kosten laag houden en winstmarges optimaliseren. Altena Express is een betrouwbare logistieke partner met jarenlange ervaring, die kan helpen om dat te bereiken. Samen maken we een haalbaar en passend plan, afgestemd op jouw onderneming en uitdagingen. Door een flexibele, persoonlijke en professionele aanpak halen we altijd het beste resultaat. Onze missie is om als actieve partner jou te ondersteunen in je groei.

Tevreden klanten trekken nieuwe klandizie en zorgen voor betere winstmarges. Aan elk onderdeel van jouw logistieke keten, voegen wij onze (meer)waarde toe. Samen zorgen we voor een sterke supply chain – die we volledig inrichten volgens jouw wensen. Een sterke supply chain is voorwaarde voor een vloeiend logistiek proces, en zorgt dat jij je kunt focussen op jouw kernactiviteiten.

Onze oplossingen

Benieuwd naar al onze oplossingen?