Over ons

Wij denken met u mee over slimme oplossingen voor uw logistieke uitdaging

Op zoek naar opslag of 24-uurs transport oplossingen? Bij Altena Express ben je aan het juiste adres. Van opslag, overslag, overflow tot vervoersneutraal 24-uur transport. In ons vind je een serieuze en betrouwbare, logistieke partner met jarenlange ervaring. Je kunt altijd van ons op aan. Door met je mee te denken, naast je te gaan staan, ook als dat met de voeten in de modder is. Samen gaan we samen de logistieke uitdaging aan, waar je voor staat. Met jou kijken we naar een passende logistieke oplossing en slaan we de handen in een voor het beste resultaat. Desgewenst nemen we de regie van a tot z in handen. Jouw uitdaging wordt zo de onze.

Snelste weg naar succes met op-maat logistieke strategie

Zonder omwegen. Met veel kennis, kunde en ervaring.

Realtime voorraadbeheer

Is het belangrijk voor jou om inzicht te hebben in wat er op voorraad is. In samenwerking met Altena Express zorgen wij voor slimme logistieke oplossingen. Direct inzicht in de status van je voorraadbeheer. Zo hoef je nooit nee te verkopen aan je klanten, want Altena Express zorgt ook voor 24-uurstransport. Jij tevreden en je klanten ook.

Jouw partner in groei

Als je op zoek bent naar een logistieke partner, is het belangrijkste dat je je klanten de service kunt bieden die ze van je verwachten. Service en kwaliteit. Tegelijk wil je de kosten laag houden en winstmarges optimaliseren. Altena Express is een betrouwbare logistieke partner die kan helpen om dat te bereiken. Samen maken we een haalbaar en passend plan, afgestemd op jouw onderneming en uitdagingen. Door een flexibele, persoonlijke en professionele aanpak halen we altijd het beste resultaat. Onze missie is om als actieve partner jou te ondersteunen in je groei.

Meedenkend, hulpvaardig, pro-actief

Klanten omschrijven Altena Express als meedenkend, hulpvaardig, proactief – een organisatie die zich verantwoordelijk voelt. Ons team staat altijd klaar voor ad-hoc aanvragen of aanpassingen, we denken en werken met je mee. We hebben het hier over logistiek maatwerk, onze specialiteit! Jouw logistieke proces is bij ons dus in goede handen.

Altena Express wil voor de kleine en middelgrote ondernemingen de nummer één regisseur van opslag en transportoplossingen zijn.

Waarom Altena Express de beste match is:

Je profiel: Je bent op zoek naar een groeipartner, die de groei van jouw onderneming kan ondersteunen. Een logistieke partner die flexibel is en meedenkt.

Voor: grote opdrachtgevers, postbezorgers en kleine en middelgrote webshops

Logistieke oplossing: 24 uurs transport (vervoersneutraal of gebruikmakend van het Transmission network), opslag, overslag, overflow, value added logistieke services en transport/ afhandeling van containers uit de haven (inclusief inklaring)

Hoe? Flexibel, klantgericht en met logistieke opslag- en transportoplossingen op maat

Voor elke logistieke uitdaging een oplossing

Benieuwd naar al onze oplossingen?