Wij leveren logistieke maatwerk voor onze klanten.

Stuiten op een bekwaam logistiek dienstverlener waar je geen nummer maar klant bent, is zeldzaam. Met een warehouse van 3500 M2, talloze vrachtwagens en een professioneel team met jarenlange ervaring is Altena Express inmiddels uitgegroeid tot een volwassen en vakkundig bedrijf dat de wereld van logistiek en de behoeften van haar klanten begrijpt. Wij zijn er voor jou, onze klant!

Ons bedrijf

Wij willen allemaal de beste kwaliteit voor ons geld. Om dat te kunnen bereiken wil je samenwerken met een betrouwbaar logistieke partner, eentje die de tijd neemt om een haalbaar en passend plan te maken om de logistiek van jouw onderneming te optimaliseren. Daarvoor is persoonlijke communicatie noodzakelijk – iets waar Altena Express in uitblinkt door een flexibele, professionele, klantgerichte organisatie.

Met deze bedrijfswaarden komen we bij onze missie: “Altena Express streeft, als actieve partner van haar klanten, naar logistieke oplossingen die ondernemingen ondersteunen in hun groei.

Aan elk onderdeel van jouw logistieke keten, voegen wij onze (meer)waarde toe. Samen zorgen we voor een sterke ketting oftewel supply chain – die zich volledig aanpast aan jouw wensen.

Onze klanten omschrijven Altena Express als meegaand, hulpvaardig, proactief – een organisatie die zich verantwoordelijk voelt. Ons team staat altijd klaar voor ad-hoc aanvragen of aanpassingen, we denken en werken met je mee. We hebben het hier over logistiek maatwerk, onze specialiteit!

Onze visie? “Altena Express wil voor de kleine en middelgrote ondernemingen de nummer één regisseur van opslag en transportoplossingen zijn.”

Warehouse logistics is important