Transport en logistieke oplossingen

Met onze kennis en vaardigheid streven wij elke dag naar de juiste verzending en levering van uw goederen.

Over Altena Express

Altena Express is in 2014 opgericht door David Sargsjan. Met zijn expressedienst bezorgde hij allerlei goederen in ‘het land van Heusden en Altena’, een gebied in Noord Brabant. Dit bleek erg succesvol te zijn en al snel breidde het bezorggebied zich uit. Hierdoor kon hij niet langer alleen alle goederen wegbrengen en zodoende is er door de jaren heen een goed team met gewaardeerd personeel ontstaan. Met hun passie voor transport & logistiek en Sargjan’s doorzettingsvermogen is Altena Express uitgegroeid tot een degelijke koeriersdienst. Maar Sargsjan wil meer, met zijn motto ‘durven te doen’ is Altena Express onderweg naar het worden van een full service logistiek dienstverlener.

Altena Express is partner geworden van TransMission, een samenwerkingsverband tussen transport- en distributiebedrijven in de Benelux. Met deze samenwerking heeft Altena Express de mogelijkheid tot het uitleveren van goederen binnen 24 uur door de hele Benelux. Binnen het TransMission netwerk is Altena Express verantwoordelijk voor de leveringen van pallets en stukgoed in- en rondom Utrecht stad. Met een team bestaande uit lokaal bekende chauffeurs wordt elke dag weer gestreefd naar het leveren van een optimale dienstverlening.

Onderscheidende kenmerken 

Lean-management

Wij werken aan de hand van lean-principes en creëren meerwaarde voor onze klanten in al onze processen. 

Proactief meedoen

Wij nemen onze verantwoordelijkheid bij het uitvoeren van uw logistieke activiteiten, met betrokken personeel doen wij elke dag weer ons best om aan uw verwachtingen te voldoen.

Verantwoord zaken doen

Voor elke zending denken wij na over de best mogelijke transportoplossing, om uw goederen op de plaats van bestemming te krijgen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat iedere medewerker zich houdt aan principes als respect, rechtvaardigheid, vriendelijkheid en integriteit.

Duidelijke communicatie

Wij begrijpen het belang van goede communicatie om elke bezorging tot een succes te maken. Door goed naar elkaar te luisteren is er voor elk probleem een oplossing mogelijk.

Partnerschap

Effectief samenwerken is beter dan andere logistiek dienstverleners als concurrentie te zien. Daarom zijn wij partner geworden van samenwerkingsverband TransMission. Wij kijken continue verder naar potentiële samenwerkingen met dienstverleners die net als ons duurzame stadslogistiek in Utrecht hoog op de agenda hebben staan.