Overflow

Te weinig ruimte in het magazijn? Maak kennis met onze overflow mogelijkheden.

Daarin denken we graag met je mee, voor oplossingen op maat. Samen komen we tot het beste resultaat. Altena Express onderscheidt zich daarin door met je mee te denken: door verbeterd in- en overzicht van je overflow, kun je een strakkere planning maken. Wanneer heb je de producten weer nodig? Altena Express geeft je een seintje.

Logistieke strategie

De markt is continu in beweging. Verwachtingen van klanten zijn hoger, en we hebben te maken met een continu veranderende supply chain. Altena Express beweegt mee en ondersteunt jou om daarmee om te gaan. Samen analyseren we jouw logistieke strategie, en bekijken we of die nog afdoende is. Dankzij ons – als flexibele logistieke partner naast jou – kun je snel reageren op de veranderende markt, en tegemoet blijven komen aan klantwensen. Dit zorgt voor tevreden klanten en tevreden samenwerkende partners. Je ziet het natuurlijk ook vanzelf terug in je winstmarges.

Resultaten:

  • Een verbeterd in- en overzicht van je overflow
  • Een strakkere planning afgestemd op het seizoen
  • Een grotere klanttevredenheid, want producten uit je voorraad zijn op tijd voorhanden
  • Optimale winst

Meer informatie nodig? Neem contact op

Bel ons

Ons adres

Sophialaan 5B
3542AR Utrecht

Meer oplossingen

Jouw partner in groei

Als je op zoek bent naar een logistieke partner, is het belangrijkste dat je je klanten de service kunt bieden die ze van je verwachten. Service en kwaliteit. Tegelijk wil je de kosten laag houden en winstmarges optimaliseren. Altena Express is een betrouwbare logistieke partner met jarenlange ervaring, die kan helpen om dat te bereiken. Samen maken we een haalbaar en passend plan, afgestemd op jouw onderneming en uitdagingen. Door een flexibele, persoonlijke en professionele aanpak halen we altijd het beste resultaat. Onze missie is om als actieve partner jou te ondersteunen in je groei.

Tevreden klanten trekken nieuwe klandizie en zorgen voor betere winstmarges. Aan elk onderdeel van jouw logistieke keten, voegen wij onze (meer)waarde toe. Samen zorgen we voor een sterke supply chain – die we volledig inrichten volgens jouw wensen. Een sterke supply chain is voorwaarde voor een vloeiend logistiek proces, en zorgt dat jij je kunt focussen op jouw kernactiviteiten.

Onze oplossingen

Benieuwd naar al onze oplossingen?