Shipping

Wereldwijde verzending: betrouwbaar, snel en efficiënt

Bij Altena Express begrijpen we dat de juiste verzendpartner een cruciale rol speelt in het succes van jouw wereldwijde activiteiten. Onze shipping-dienst biedt betrouwbare, snelle en efficiënte oplossingen om jouw goederen veilig naar elke bestemming te brengen.

Waarom kiezen voor onze shipping-dienst?

1. Wereldwijd netwerk: Met een wereldwijd netwerk en uitgebreide ervaring zorgen wij voor naadloze verzending naar elke hoek van de wereld. Of het nu gaat om continentale leveringen, internationale zendingen of specifieke regio’s, wij hebben de expertise.

2. Betrouwbaarheid: Jouw zendingen zijn kostbaar en verdienen de hoogste mate van betrouwbaarheid. Ons toegewijde team en geavanceerde trackingtechnologie zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de locatie en status van jouw goederen.

3. Aangepaste verzendopties: Wij begrijpen dat geen twee verzendingen hetzelfde zijn. Daarom bieden wij aangepaste verzendopties die passen bij jouw specifieke behoeften, of het nu gaat om spoedleveringen, bulkzendingen of specifieke leveringsvereisten.

4. Inklaringsdiensten: Vereenvoudig het internationale verzendproces met onze inklaringsdiensten. Wij zorgen voor de nodige documentatie en douaneformaliteiten, waardoor jouw zendingen soepel door de grenzen gaan.

Betrouwbare partner voor wereldwijde zendingen

Altena Express is klaar om jouw wereldwijde verzendpartner te zijn. Vertrouw op ons voor betrouwbare, snelle en efficiënte verzendoplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw internationale logistieke uitdagingen kunnen aanpakken.

Meer informatie nodig? Neem contact op

Bel ons

Ons adres

Sophialaan 5B
3542AR Utrecht

Meer oplossingen

Jouw partner in groei

Als je op zoek bent naar een logistieke partner, is het belangrijkste dat je je klanten de service kunt bieden die ze van je verwachten. Service en kwaliteit. Tegelijk wil je de kosten laag houden en winstmarges optimaliseren. Altena Express is een betrouwbare logistieke partner met jarenlange ervaring, die kan helpen om dat te bereiken. Samen maken we een haalbaar en passend plan, afgestemd op jouw onderneming en uitdagingen. Door een flexibele, persoonlijke en professionele aanpak halen we altijd het beste resultaat. Onze missie is om als actieve partner jou te ondersteunen in je groei.

Tevreden klanten trekken nieuwe klandizie en zorgen voor betere winstmarges. Aan elk onderdeel van jouw logistieke keten, voegen wij onze (meer)waarde toe. Samen zorgen we voor een sterke supply chain – die we volledig inrichten volgens jouw wensen. Een sterke supply chain is voorwaarde voor een vloeiend logistiek proces, en zorgt dat jij je kunt focussen op jouw kernactiviteiten.

Onze oplossingen

Benieuwd naar al onze oplossingen?