Logistieke oplossingen

Naadloze Logistieke Oplossingen voor Jouw Succes

Bij Altena Express begrijpen we dat een efficiënt logistiek proces de ruggengraat is van een succesvolle onderneming. Onze uitgebreide logistieke oplossingen bieden de perfecte mix van flexibiliteit, betrouwbaarheid en maatwerk.

Waarom Kiezen voor Onze Logistieke Oplossingen?

1. 24/7 Transport: Of je nu nationaal of internationaal opereert, ons 24/7 transportnetwerk garandeert dat jouw goederen altijd op tijd en in topconditie op hun bestemming aankomen. We bieden vervoersneutrale oplossingen of maken gebruik van het betrouwbare Transmission network.

2. Opslag & Overslag: Van opslag tot overslag, we hebben de capaciteit en flexibiliteit om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Onze geavanceerde faciliteiten zorgen voor een veilige en efficiënte behandeling van jouw goederen.

3. Value Added Logistieke Services: Wij gaan verder dan traditionele logistiek. Onze value added services voegen waarde toe aan jouw goederen, of het nu gaat om assemblage, labeling of speciale verpakkingseisen.

4. Containerafhandeling: Als jouw goederen via de haven worden geïmporteerd, regelen wij het transport en de afhandeling, inclusief inklaring. Vereenvoudig jouw logistieke proces met onze end-to-end service.

Partnerschap voor Groei

Altena Express is toegewijd aan het bieden van logistieke oplossingen die bijdragen aan jouw groei. Laten we samenwerken aan een logistiek plan op maat dat jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengt. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw logistieke uitdagingen kunnen aanpakken.

Meer informatie nodig? Neem contact op

Bel ons

Ons adres

Sophialaan 5B
3542AR Utrecht

Meer oplossingen

Jouw partner in groei

Als je op zoek bent naar een logistieke partner, is het belangrijkste dat je je klanten de service kunt bieden die ze van je verwachten. Service en kwaliteit. Tegelijk wil je de kosten laag houden en winstmarges optimaliseren. Altena Express is een betrouwbare logistieke partner met jarenlange ervaring, die kan helpen om dat te bereiken. Samen maken we een haalbaar en passend plan, afgestemd op jouw onderneming en uitdagingen. Door een flexibele, persoonlijke en professionele aanpak halen we altijd het beste resultaat. Onze missie is om als actieve partner jou te ondersteunen in je groei.

Tevreden klanten trekken nieuwe klandizie en zorgen voor betere winstmarges. Aan elk onderdeel van jouw logistieke keten, voegen wij onze (meer)waarde toe. Samen zorgen we voor een sterke supply chain – die we volledig inrichten volgens jouw wensen. Een sterke supply chain is voorwaarde voor een vloeiend logistiek proces, en zorgt dat jij je kunt focussen op jouw kernactiviteiten.

Onze oplossingen

Benieuwd naar al onze oplossingen?