Value Added Logistics

Wat als je jouw producten geleverd dienen te worden met een stukje extra service, omdat de klant het verwacht?

Denk bijvoorbeeld aan producten die in elkaar gezet moeten worden. Of je wilt dat de retour stroom vloeiend verloopt. Of wanneer producten (her)verpakt en/of ge(de)monteerd moeten worden.

Bij Altena Express steken we de handen uit de mouwen en bieden we complete logistieke oplossingen. Op maat en klantgericht, precies zoals het hoort.

De juiste ondersteuning met meerwaarde

Ook als je grote orders moet afhandelen, die in korte tijd geleverd moeten worden, kan Altena Express van grote meerwaarde zijn. Door natuurlijk onze Value Added Services, maar ook doordat we bijvoorbeeld zendingen klaar maken voor verzending met de juiste labels en bestickering. Natuurlijk zorgen we ook voor tijdige bezorging.

Meer informatie nodig? Neem contact op

Bel ons

Ons adres

Sophialaan 5B
3542AR Utrecht

Meer oplossingen

Jouw partner in groei

Als je op zoek bent naar een logistieke partner, is het belangrijkste dat je je klanten de service kunt bieden die ze van je verwachten. Service en kwaliteit. Tegelijk wil je de kosten laag houden en winstmarges optimaliseren. Altena Express is een betrouwbare logistieke partner met jarenlange ervaring, die kan helpen om dat te bereiken. Samen maken we een haalbaar en passend plan, afgestemd op jouw onderneming en uitdagingen. Door een flexibele, persoonlijke en professionele aanpak halen we altijd het beste resultaat. Onze missie is om als actieve partner jou te ondersteunen in je groei.

Tevreden klanten trekken nieuwe klandizie en zorgen voor betere winstmarges. Aan elk onderdeel van jouw logistieke keten, voegen wij onze (meer)waarde toe. Samen zorgen we voor een sterke supply chain – die we volledig inrichten volgens jouw wensen. Een sterke supply chain is voorwaarde voor een vloeiend logistiek proces, en zorgt dat jij je kunt focussen op jouw kernactiviteiten.

Onze oplossingen

Benieuwd naar al onze oplossingen?