Zeecontainer laden en lossen

Internationale logistieke afhandeling heeft meer voeten in aarde dan alleen het ophalen van zeecontainers.

Wil je dat wij dit voor jou verzorgen, van laden en lossen tot inklaren en aflevering op bestemming. Samen met een gespecialiseerd team, vormen wij de slimme schakel in jouw supply chain. Efficiënt en doelgericht.

Altena Express, jouw specialist in import/ export

Als je afhankelijk bent van producten die uit het buitenland moeten komen, heb je te maken met internationale logistieke afhandeling. Uitbesteden is vaak het beste, maar hoe en aan wie? Met onze jarenlange ervaring in afhandeling van zeecontainers: laden, lossen, inklaren en aflevering op bestemming, is Altena Express de perfecte logistieke partner om deze uitdaging mee aan te gaan.

Afhandeling douane formaliteiten

Altena Express biedt ondersteuning bij douaneformaliteiten en uitvoer van handels-goederen naar bestemmingen buiten de Europese Unie. Douaneverklaringen, de waarde van het transport, vrijstelling van btw, het invullen van alle benodigde gegevens. Voor uitvoer van alle handelsgoederen naar een bestemming buiten de Europese Unie gelden strenge regels. Hoe fijn is het als u dat uit handen kunt geven in de vertrouwde handen van Altena Express.

Resultaten:

  • Tijdige levering van uw producten/ zeecontainers, door goede begeleiding vanuit Altena Express
  • Minimale kosten
  • Minder administratieve romslomp
  • Meer winst

Meer weten? Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze afhandeling van zeecontainers, kunt u gerust contact met ons opnemen. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Offerte aanvragen

Meer informatie nodig? Neem contact op

Bel ons

Ons adres

Sophialaan 5B
3542AR Utrecht

Meer oplossingen

Jouw partner in groei

Als je op zoek bent naar een logistieke partner, is het belangrijkste dat je je klanten de service kunt bieden die ze van je verwachten. Service en kwaliteit. Tegelijk wil je de kosten laag houden en winstmarges optimaliseren. Altena Express is een betrouwbare logistieke partner met jarenlange ervaring, die kan helpen om dat te bereiken. Samen maken we een haalbaar en passend plan, afgestemd op jouw onderneming en uitdagingen. Door een flexibele, persoonlijke en professionele aanpak halen we altijd het beste resultaat. Onze missie is om als actieve partner jou te ondersteunen in je groei.

Tevreden klanten trekken nieuwe klandizie en zorgen voor betere winstmarges. Aan elk onderdeel van jouw logistieke keten, voegen wij onze (meer)waarde toe. Samen zorgen we voor een sterke supply chain – die we volledig inrichten volgens jouw wensen. Een sterke supply chain is voorwaarde voor een vloeiend logistiek proces, en zorgt dat jij je kunt focussen op jouw kernactiviteiten.

Onze oplossingen

Benieuwd naar al onze oplossingen?