Stadsdistributie

Hoe krijg je jouw pallets in het stadscentrum, waar beperkingen gelden op gebied van gewicht en milieu?

Altena Express regelt het voor en met jou, vanuit onze centrale locatie faciliteren we stadsdistributie tot in het centrum van Utrecht en omgeving. Dat doen we zo efficiënt mogelijk: optimaal beladen en duurzaam.

Wij staan 24/7 klaar voor je

Het laten bezorgen van producten in het stadscentrum zorgt vandaag de dag voor steeds meer uitdagingen. Altena Express ondersteunt daarin, en is van de regelgeving op de hoogte. Dankzij een fijnmazig netwerk (onder andere door onze samenwerking met Transmission) kunnen we onze klanten altijd optimaal bedienen. Zowel ’s nachts als overdag staan we klaar voor jou, en dat 24/7.

Het resultaat:

  • Uw producten tijdig geleverd
  • Uw klanttevredenheid stijgt
  • Uw omzet neemt toe

Uw partner voor stadsdistributie en meer

Bij Altena Express streven we ernaar om uw logistieke behoeften op maat te vervullen. Naast onze expertise in stadsdistributie, bieden we ook een scala aan andere diensten aan, waaronder fijndistributie, deelladingen (LTL) en compleet ladingen (FTL). Of het nu gaat om kleine pakketten die nauwkeurige levering vereisen of om grote vrachten die een efficiënte behandeling nodig hebben, wij staan garant voor betrouwbare en flexibele oplossingen die aan uw eisen voldoen. Met onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid zorgen we ervoor dat uw zendingen altijd op tijd en in topconditie arriveren.

Meer informatie nodig? Neem contact op

Bel ons

Ons adres

Sophialaan 5B
3542AR Utrecht

Meer oplossingen

Jouw partner in groei

Als je op zoek bent naar een logistieke partner, is het belangrijkste dat je je klanten de service kunt bieden die ze van je verwachten. Service en kwaliteit. Tegelijk wil je de kosten laag houden en winstmarges optimaliseren. Altena Express is een betrouwbare logistieke partner met jarenlange ervaring, die kan helpen om dat te bereiken. Samen maken we een haalbaar en passend plan, afgestemd op jouw onderneming en uitdagingen. Door een flexibele, persoonlijke en professionele aanpak halen we altijd het beste resultaat. Onze missie is om als actieve partner jou te ondersteunen in je groei.

Tevreden klanten trekken nieuwe klandizie en zorgen voor betere winstmarges. Aan elk onderdeel van jouw logistieke keten, voegen wij onze (meer)waarde toe. Samen zorgen we voor een sterke supply chain – die we volledig inrichten volgens jouw wensen. Een sterke supply chain is voorwaarde voor een vloeiend logistiek proces, en zorgt dat jij je kunt focussen op jouw kernactiviteiten.

Onze oplossingen

Benieuwd naar al onze oplossingen?