Je bent niet op zoek naar zomaar een transporteur of opslag- / overflowlocatie.

Je hebt extra wensen, of wilt vooral flexibel geholpen worden. Als jouw logistieke partner denkt Altena Express met je mee en werkt samen met jou toe naar het beste resultaat. Dat doen we niet vanachter ons bureau, maar met de mouwen opgestroopt. Samen. Klant- én servicegericht.

Extra service naar je klanten toe

Als je ondersteuning in het hele logistieke proces kunt gebruiken, zoek je niet alleen een distributeur. Hoe zorg je voor dat extra stukje service naar je klanten toe? Wat als je producten levert die gedeeltelijk in elkaar gezet moeten worden. Lever je dit graag als extra service, dan is dat iets wat je misschien wilt uitbesteden aan de transporteur. Dan wordt de transporteur daarmee ook gelijk jouw visitekaartje naar de klant. Altena Express doet dit graag. Samen tillen we de klantenservice naar een hoger niveau.

Op alle aspecten van het logistieke proces ondersteuning

Het is iets dat we samen met jou willen aanpakken. Als eerste zoeken we naar de logistieke oplossing die het beste bij je past. Dankzij onze flexibiliteit, kennis en ervaring kunnen we op alle aspecten van het logistieke proces ondersteuning bieden. Opslag, overslag, overflow, distributie, zeecontainers, maar bovenal: de juiste mensen die de handen uit de mouwen willen steken om samen met u te komen tot het beste resultaat. Extra service dus!

Resultaten

  • Toename van tevreden klanten
  • Een grotere winstmarge
  • Een manier om jezelf te onderscheiden van je concullega’s
  • Duurzame bedrijfsgroei
Warehouse logistics is important