Food en non-food

Efficiënte logistiek voor non-bederfbaar voedsel

Altena Express verwelkomt je in een wereld van gespecialiseerde logistieke oplossingen, met een focus op non-bederfbaar voedsel. Of het nu gaat om droge kruidenierswaren, verpakte voedingssupplementen of andere niet-bederfelijke levensmiddelen, onze op maat gemaakte diensten zijn ontworpen om aan de specifieke eisen van jouw industrie te voldoen.

Offerte aanvragen

Wij zijn uw logistieke partner voor food en non-food

Als toonaangevende logistieke partner in de sector van food en non-food biedt Altena Express niet alleen efficiënt transport en flexibele opslag, maar ook gespecialiseerde oplossingen voor temperatuurgevoelige producten. Onze toewijding aan duurzaamheid strekt zich uit naar milieuvriendelijke logistieke benaderingen, waardoor jouw zendingen niet alleen op tijd aankomen, maar ook een minimale ecologische impact hebben. Bovendien bieden wij een uitgebreide traceerbaarheid, zodat je altijd de volledige controle hebt over de status van jouw food en non-food producten.

Efficiënt en betrouwbaar transport

Voor non-bederfbaar voedsel leggen wij de nadruk op efficiëntie en betrouwbaarheid. Met onze geoptimaliseerde transportroutes en gestroomlijnde processen zorgen wij ervoor dat jouw producten op tijd en in optimale staat aankomen.

Flexibele opslagmogelijkheden

Ons geavanceerde warehouse biedt flexibele opslagmogelijkheden voor non-bederfbaar voedsel. Of het nu gaat om tijdelijke opslag, strategisch voorraadbeheer of specifieke behandelingseisen, wij passen onze opslagfaciliteiten aan op jouw behoeften.

Duurzame logistieke benadering

Altena Express hecht waarde aan duurzaamheid. Wij implementeren milieuvriendelijke logistieke strategieën om de ecologische voetafdruk van jouw non-bederfbare voedseltransport te verminderen.

Strikte compliance met voedselveiligheidsnormen

Voor ons staat de veiligheid van jouw producten voorop. Wij voldoen aan strikte voedselveiligheidsnormen en zorgen ervoor dat jouw non-bederfbare voedselproducten met de hoogste zorgvuldigheid worden behandeld.

Gepersonaliseerde traceerbaarheid

Wij bieden gepersonaliseerde traceerbaarheid, waardoor je altijd inzicht hebt in de locatie en status van jouw non-bederfbare voedselzendingen. Dit draagt bij aan een nauwkeurige en transparante leveringsketen.

Kies voor Altena Express in de food en non-food branche

Onze toewijding aan efficiëntie, duurzaamheid en compliance maakt Altena Express de ideale logistieke partner voor de non-bederfbare voedselindustrie. Wij begrijpen de specifieke behoeften van jouw sector en streven ernaar om jouw logistieke operaties te optimaliseren met betrouwbare en afgestemde diensten.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wil je de logistiek van jouw non-bederfbare voedselproducten verbeteren? Neem contact met ons op voor een verkennend gesprek of vraag direct een offerte aan. Ontdek hoe Altena Express jouw bedrijf kan ondersteunen met flexibele, efficiënte en betrouwbare logistieke diensten, afgestemd op de aard van jouw producten.

Offerte aanvragen

Vragen of meer informatie? Neem contact op

Bel ons

Ons adres

Sophialaan 5B
3542AR Utrecht

Bekijk ook deze branches

Slimme oplossingen voor uw logistieke uitdaging

Op zoek naar opslag of 24-uurs transport oplossingen? Bij Altena Express ben je aan het juiste adres. Van opslag, overslag, overflow tot vervoersneutraal 24-uur transport. In ons vind je een serieuze en betrouwbare, logistieke partner met jarenlange ervaring. Je kunt altijd van ons op aan. Door met je mee te denken, naast je te gaan staan, ook als dat met de voeten in de modder is. Samen gaan we samen de logistieke uitdaging aan, waar je voor staat. Met jou kijken we naar een passende logistieke oplossing en slaan we de handen in een voor het beste resultaat. Desgewenst nemen we de regie van a tot z in handen. Jouw uitdaging wordt zo de onze.