Groothandel

Logistieke oplossingen voor de groothandel.

Welkom bij Altena Express, dé strategische partner voor groothandels die streven naar efficiëntie, flexibiliteit en groei in hun logistieke processen. Met onze uitgebreide ervaring en toewijding bieden wij op maat gemaakte oplossingen om aan de unieke behoeften van de groothandel te voldoen. Meer weten over onze oplossingen voor groothandel? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan via de onderstaande knop.

Offerte aanvragen

De voordelen van onze logistieke oplossingen

Bent u op zoek naar een allround logisitieke partner voor de groothandel? Zoek niet verder. Altena Express staat voor u klaar met op maat gemaakte oplossingen.

Flexibiliteit en groeiondersteuning

Als groothandel ben je voortdurend bezig met groeien en uitbreiden. Wij begrijpen dat en fungeren als jouw groeipartner, die flexibele logistieke oplossingen biedt om jouw groei te ondersteunen.

24-uurs transport

Voor groothandels is tijd van essentieel belang. Met onze vervoersneutrale 24-uurs transportoplossingen, inclusief gebruik van het Transmission network, zorgen wij ervoor dat jouw goederen snel en efficiënt op de juiste bestemming aankomen.

Opslag en overflow

Ons warehouse van 7000 m2 biedt ruimte voor maar liefst 6000 pallets. Of het nu gaat om opslag of overflow, wij zorgen voor een gestroomlijnd proces, zodat jouw voorraad altijd beschikbaar is wanneer dat nodig is.

Value added logistieke services

Naast standaard opslag en transport, voegen wij waarde toe aan jouw logistieke keten. Dit proces wordt ook wel value added logistics genoemd. Onze diensten zijn ontworpen om aanvullende waarde te leveren aan jouw producten, waardoor jouw klanten nog meer tevreden zullen zijn.

Containers en inklaring

Voor groothandels die internationale handel drijven, bieden wij transportoplossingen voor containers vanuit de haven, inclusief inklaring. Wij nemen de complexiteit uit handen, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten.

Waarom kiezen voor Altena Express?

Onze klanten beschrijven ons als meedenkend, hulpvaardig en proactief. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee groothandels worden geconfronteerd en zijn toegewijd aan het vinden van oplossingen die jouw logistieke proces optimaliseren.

Oplossingen op maat voor iedere branche

Bij Altena Express geloven we in de kracht van maatwerk, niet alleen voor de groothandel, maar ook voor een breed scala aan andere branches. Of je nu actief bent in de industrie, bouw, e-commerce, food, non-food, of een andere sector, wij passen onze expertise en dienstverlening aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Onze flexibiliteit strekt zich uit tot verschillende bedrijfsomgevingen, waardoor we in staat zijn oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op de unieke uitdagingen van jouw branche. Staat jouw branche er niet tussen? Geen zorgen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe Altena Express jouw bedrijf kan ondersteunen met op maat gemaakte logistieke oplossingen.

Op zoek naar een oplossing voor de groothandel? Neem contact met ons op

Klaar om jouw logistieke uitdagingen aan te pakken en te profiteren van de voordelen die Altena Express te bieden heeft? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vraag direct een offerte aan via de onderstaande knop. Wij staan klaar om jouw groothandel naar nieuwe hoogten te tillen met onze betrouwbare en professionele logistieke oplossingen.

Offerte aanvragen

Vragen of meer informatie? Neem contact op

Bel ons

Ons adres

Sophialaan 5B
3542AR Utrecht

Bekijk ook deze branches

Slimme oplossingen voor uw logistieke uitdaging

Op zoek naar opslag of 24-uurs transport oplossingen? Bij Altena Express ben je aan het juiste adres. Van opslag, overslag, overflow tot vervoersneutraal 24-uur transport. In ons vind je een serieuze en betrouwbare, logistieke partner met jarenlange ervaring. Je kunt altijd van ons op aan. Door met je mee te denken, naast je te gaan staan, ook als dat met de voeten in de modder is. Samen gaan we samen de logistieke uitdaging aan, waar je voor staat. Met jou kijken we naar een passende logistieke oplossing en slaan we de handen in een voor het beste resultaat. Desgewenst nemen we de regie van a tot z in handen. Jouw uitdaging wordt zo de onze.